Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κατερίνης κ.Σάββα Χιονίδη.

Οι Lions της πόλεως με την αρωγή του Δήμου Κατερίνης και τη συνεργασία καταστημάτων οπτικών της πόλεώς μας, ξεκίνησαν εκστρατεία συλλογής παλαιών και μεταχειρισμένων γυαλιών και  σκελετών προκειμένου να σταλούν σε ειδικό εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Γαλλία όπου αφού ανακατασκευαστούν θα αποσταλούν σε συνανθρώπους μας σε χώρες του τρίτου κόσμου που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
    Οι συμπολίτες μας μπορούν να αφήνουν τα γυαλιά που δεν χρειάζονται στα ειδικά κουτιά συλλογής που έχουν τοποθετηθεί στα μεγαλύτερα καταστήματα οπτικών της πόλεώς μας καθώς και στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
   Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης παρουσία και των αντιδημάρχων κυρίων Χατζηκώστα και Ιτσιου δέχθηκε τον Πρόεδρο της Λέσχης L. Δημήτριο Παπαδόπουλο, τον οποίο συνόδευαν ο Πρόεδρος Περιοχής III L. Γεώργιος Καλλιφατίδης και το μέλος L. Ιωάννης Σαμαλής όπου αφού ενημερώθηκε για τις μέλλουσες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Λέσχης Lions Κατερίνης στην Πόλη μας διαβεβαίωσε πως ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιου είδους προσπάθειες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου